Muut linkit
Laatu

The Travel Experience tekee jatkuvaa laadunkehtitystyötä. Olemme suorittaneet Suomen matkailualan Laatutonni-koulutuksen ja suoritamme laaduntarkkailua Laatuverkon avulla.

Uutiskirjeen tilaus

Ole hyvä ja täytä allaoleva lyhyt kaavake jos haluat tilata sähköisen uutiskirjeemme, joka lähetetään korkeintaan kerran kuussa.

Kaikki kohdat ovat pakollisia.


Referenssit

 

Haluaisimme kiittää teitä fantastisen ohjelman järjetämisestä (kongressiryhmällemme) Helsingissä ja Tukholmassa – matka oli todella upea ja nautimme joka hetkestä. Mielestäni kaikki tapaamamme ihmiset olivat erittäin ystävällisiä ja palvelu erinomaista. Huomasitte varmasti itsekin paikan päällä kuin onnistunut ryhmän ohjelma oli ja kuinka arvostamme tekemäänne kovaa työtä – tiedän, etteivät nämä asiat tapahdu ilman huolellista suunnittelutyötä.
- Matkanjärjestäjä, Irlanti
Haluaisin osoittaa vilpittömän arvostukseni teidän mahtavan erinomaiselle palvelulle, jota olette meille tarjonneet vuosikokousryhmällemme. Minun mielestäni matkassa ei ollut mitään huomauttamista – kaikki oli järjestetty niin erinomaisesti sinun ja henkilökuntasi toimesta. Haluamme kiittää sinua ja henkilökuntaasi kaikesta. Tulevilla tapahtumilla tulee olemaan hankalaa mennä tästä tasosta enää ylöspäin. Onnittelut teille kaikille!
- Matkanjärjestäjä, Sveitsi
Suurin kiitos kuuluu teille kaiken hoitamisesta, minkä takia kongressi onnistui yli odotusten. Osallistujia yli 8000 sadasta maasta. Kaikki kutsutut maailman huippuasiantuntijat tulivat mukaan Helsinkiin. Menestys yllätti niin optimistit kuin skeptikotkin.
Oli se hieno kongressi. Suurkiitokset teille!


- Professori Pentti Huovinen ECCMIDin presidentti
 
Tapahtuma oli menestys, asiakkaamme ja BNP Paribas tiimi olivat kaikki erittäin tyytyväisiä järjestelyihin! Anu oli suurenmoinen, erittäin avulias ja proaktiivinen ja otti miljoonat puhelinsoittoni hyvin ammattimaisesti vastaan.

 

- Tapahtumakoordinaattori, BNP Paribas
Olen vielä hieman väsynyt mutta edelleen innoissani mahtavista kokemuksistani, joita sain Suomessa viime viikolla. Halusin vain kiittää teitä kumpaakin suuresta antaumuksellisuudesta tätä matkaa kohtaan niin ennen kuin erityisesti paikan päällä. Tähän asti saamani palaute osallistujilta on ollut aivan loistavaa.

 

- Tapahtumajärjestä Saksasta