Muut linkit
Laatu

The Travel Experience tekee jatkuvaa laadunkehtitystyötä. Olemme suorittaneet Suomen matkailualan Laatutonni-koulutuksen ja suoritamme laaduntarkkailua Laatuverkon avulla.

Uutiskirjeen tilaus

Ole hyvä ja täytä allaoleva lyhyt kaavake jos haluat tilata sähköisen uutiskirjeemme, joka lähetetään korkeintaan kerran kuussa.

Kaikki kohdat ovat pakollisia.


The Travel Experience Oy

TTE - The Travel Experience Oy on suomalainen incoming matkatoimisto / Destination Management Company eli yritys, joka räätälöi mm kannustematka-, kokous- ja tapahtumapalveluita yrityksille ja ulkolaisille matkanjärjestäjille Suomeen ja Suomen lähialueille (Baltia, Skandinavia, Venäjä). Tarjoamme palveluita vain yrityksille, emme yksittäisille matkailijoille.

Yrityksemme on perustettu vuonna 1998 ja olemme saavuttaneet maineen korkeatasoisten matkailupalvelujen tuottajana alan ammattilaisten piirissä. 10 toimintavuoden aikana olemme tehneet ohjelmia hyvinkin vaativille kansainvälisille yritysryhmille kuten CocaCola, HSBC, Nokia, Norwich Union, Microsoft jne.

The Travel Experience oli keskeisessä roolissa vuoden 2009 suurimman Suomessa pidetyn kongressin ECCMIDin järjestelyissä.

The Travel Experience on suorittanut Laatutonni-ohjelman eli Suomen matkailualan laatuohjelman ja olemme sitoutuneita jatkamaan palvelujemme laadun seurantaa ja kehitystä.

Mitä suomalainen yritysasiakas saa The Travel Experienceltä

Suomalainen yritysasiakas saa meiltä korkeatasoisen suunnittelu- budjetointi- ja toteutuspalvelun kokous-, kannustematkaryhmilleen sekä kansainvälisille vierailleen.

• Matkailualan ammattilaisten näkemyksen kullekin ryhmälle parhaiten soveltuvista palveluista
• Matkojen ja tapahtumien vetovastuun tarvittavalla kielellä.
• Tarkka yksilöity budjetti ja 1 lasku koko tapahtumalle.
• Tarvittaessa myös tapahtumaan rekisteröinti ja tapahtumasta tehty websivu kuvineen sekä seuranta

Esimerkkejä tuotteista, joita suosittelemme niin kansainvälisille kuin suomalaisillekin yritysryhmille

• jäänmurtajaristeily ja galaillallinen lumilinnassa
• keskiyön risteily vanhoilla purjelaivoilla, jazzin säestyksellä
• gaalaillallinen Pietarin palatseissa – yksityisiä balettinäytöksiä ja mahtavaa ruokaa
• luovia, osallistuvia ohjelmia
• yrityksen yhteiskunnalliseen vastuuseen sopivia ohjelmia

Säästä omaa aikaa ja käänny ammattilaisen puoleen heti suunnitteluvaiheessa!

Tuotamme uutiskirjettä kansainvälisille asiakkaillemme. Kirjeessä kerromme uusista tuoteideoistamme. Kirjeen voi tilata allaolevasta linkistä.

Yritysesittely
Pyydä tarjous